Eachine Lizard 95 setup help

Discussion in 'Tiny Whoops & Other Micro Quads' started by Rick M, May 27, 2018.

  1. Rick M

    Rick M Absent-minded professor

    Ok, got the new Lizard 95 mostly set up and ready to go, soft mounted the motors, bound (Flysky FS-i6x) mapped all the modes, and then checking all the controls in Betaflight (newest version), I get this weirdness. This is with full throttle input: 2018-05-27_140435.jpg
     
  2. BL Swagger

    BL Swagger Well-Known Member

    I had a similar issue one time. I was recommended to put props on and see how it reacts (which it is also recommended NOT to have props on while bench testing...) but the point is that without props, the flight controller is fighting itself because its sitting stationary on a bench and your pushing throttle input and nothing happens. It still sits flat on the bench which confuses the sensors because it should expect change.
     
  3. Rick M

    Rick M Absent-minded professor

    Tried doing an esc calibration and one motor smoked when I ran them up. Looks like a bad esc, so I contacted Banggood for a replacement. *sigh*
     
  4. Rick M

    Rick M Absent-minded professor

    Nope, it was doing the same thing with props on. Motors wouldn't spin up to full throttle and one would barely turn at all. :(
     
  5. BL Swagger

    BL Swagger Well-Known Member

    Well goodluck with being patient waiting on the replacement. It drives me crazy waiting.. I end up buying more stuff
     
    Rick M likes this.

Share This Page