Darkmax Receiver problem

Discussion in 'First Build' started by Garpee, Nov 30, 2017.

  1. Garpee

    Garpee Member

    Cant get the receiver working on the furibee darkmax

     
  2. mozquito1

    mozquito1 Well-Known Member

    What Tx & RX is it & what fcb, I can't tell from the video. Would be better with a picture of the board. Sometimes a picture speaks a thousand words & a video speaks a thousand pictures, Sometimes.
     
  3. mozquito1

    mozquito1 Well-Known Member

    Sorry I only access this site through my Android phone. Sorry, can't see properly.
     
  4. Jackson

    Jackson USA member at large

    Which one did you get?

    This one.
     
  5. Garpee

    Garpee Member

  6. Garpee

    Garpee Member

     

    Attached Files:

  7. Garpee

    Garpee Member

  8. Jackson

    Jackson USA member at large

    Did you go into the i6's RX setup and set AFHDS 2A to OFF?
     
    mozquito1 likes this.
  9. Garpee

    Garpee Member

    yes
     
  10. Garpee

    Garpee Member

    You can see the same problem here. at 6min. However this did not work for me...
     
  11. Garpee

    Garpee Member

    it could be mah bad soldering whos causing the problem
     
  12. Jackson

    Jackson USA member at large

    I'm confused by the vid, since Betaflight directly supports IBus, why the soldering to the sat port? Can't you just connect normally to the port and just set BF to IBus.

    [​IMG]

    Then look in your CLI commands and invert the port.
     
  13. Garpee

    Garpee Member

    And how do I invert the port in my CLI commands?
     
  14. Garpee

    Garpee Member

    and how do I do that?
     

Share This Page